Friday, December 9, 2011

Perutusan Ir Atikah untuk Dr.Aini Hafizah:P

In The name of Allah,The most Gracious and The most Merciful




Happy brithday, sanah helwah for my best friend Dr. Aini Hafizah..
dah beso dah akhirnya..
harap semakin sihat dan dipanjangkan umur untuk melakukan lebih banyak ibadah
semoga dimurahkan rezeki
may Allah bless u always and shower you with barakah 
semoga dikurniakan jodoh yang terbaik untukmu..
semoga sedar yang sebenarnya menerima dugaan daripada Allah S.W.T tu sebenarnya satu tanda bahawa DIA sayang pada kita..
semoga sedar bahawa setiap kesusahan dan kesakitan itu menjadi satu kifarah dosa..
you have to be happy with it...
sinari hati dengan al-Quran
sinari wajah dengan wudhu
rajin sujud kepadaNYA:)

semoga menjadi doktor muslimah yang berjaya dunia akhirat
don't forget that you have your IR here :)
jauh dimata dekat dihati..


                                              
                                                        your love,
                                                        Ir Atikah :P

1 comment:

  1. :)
    *kesat air mata*
    syukran tika. rasa dekat je hati even jauh ribu ribu batu huuu
    doakan aini. doakan aini. doakan aini
    uhibbuki fillah :)

    *haih bawang ni time time gini nak bagi effect kat lacrimal glands aku*

    ReplyDelete